Alli laihdutuslääke hinta

31.07.2018OffByadmin

Japanilaisissa rottakokeissa on osoitettu, että jyrsijöiden kunto nousee kovalla treenillä, vaikka se kestäisi tuntien sijasta minuutteja. Nyt on kanadalaistutkimuksissa saatu näyttöä, että sama alli laihdutuslääke hinta ihmisiin, kertoo New York Times.

Meneillään olevassa kokeilussa on kaksi ryhmää: toinen, jossa on terveitä joskaan ei urheilullisia opiskeilijoita, jotka kuntopyöräilivät tasaista vauhtia 90-120 minuuttia. Toinen opiskelijaryhmä ähki kuntopyörällä lyhyitä, rasittavia pätkiä suurimmalla vastuksella mikä pyörästä löytyi. Tämä ryhmä lepäsi neljä minuuttia ja polki jälleen täysillä 20-30 sekunttia. Harjoitus toistui 4-6 kertaa riippuen opiskelijan kestokyvystä ja kesti kaikkiaan kahdesta kolmeen minuuttiin.

Kahden viikon kuluttua molempien ryhmien kestävyys oli noussut lähes yhtä paljon, vaikka toinen oli harjoitellut 6-9 minuuttia viikossa ja toinen viisi tuntia. Myös lihasten molekyylimuutokset, jotka heijastavat kasvanutta kuntoa, olivat molemmissa ryhmissä samanlaiset. Lyhyt tehotreeni oli myös auttanut painonpudotuksessa, vaikka sitä ei erityisesti tutkittu. Muissa tutkimuksissa on saatu samansuuntaisia tuloksia.

Tehokkaat lyhyttreenit parantavat sydämen toimintaa jopa sydänsairailla. Lyhyttreenit eivät kuitenkaan ole oikotie helppoon kunnonkohotukseen. Niiden kuuden minuutin, jotka treenataan viikossa, on oltava todella tehokasta aikaa ja se tarkoittaa monelle tuskaa. Gibalan mukaan tarvitaan täydellistä ponnistelua, joka merkitsee siirtymistä pois omalta „mukavuusvyöhykkeeltä“. Jotkut urheilumuodot sopivat paremmin tehotreenaukseen kuin toiset.

Kanadassa ei ole tutkittu juoksijoita, joilla kova revitys riippuen heidän kokemuksestaan saattaa aiheuttaa vammoja. Sen sijaan pyöräilyyn ja uintiin lyhytharjoitukset näyttävät tepsivän. Nyt Gibalan laboratoriossa tutkitaan, olisiko mahdollista lyhentää vielä lisää treenin kestoa: voisiko 2-3 minuutin tehotreeni tuoda saman tuloksen kuin kuuden minuutin? Ne saattavat olla hyödyksi kiireisille ihmisille, joilla ei ole aikaa käyttää tuntikausia saleilla. Tabatan klassisessa tutkimuksessa tehot olivat kovat sekä aerobiseen että anaerobiseen, mikä oli kova yllätys tutkijoille.

Samalla veriarvot paranivat dramaattisesti o 6 viikossa. Uutisten taustalla on erään psykologin tutkimus. Alla olevasta linkistä voit lukea aiheeseen liittyviä faktoja. The underappreciated role of muscle in health and disease. American Journal of Clinical Nutrition, Vol. Tarvitaako sitä insuliini nostaa erittäin korkealla treenin jälkeen jotta lihaksen kasvaa kunnolla? Voinko ottaa vaikka pelkkää heraproteiinia joka sekin kait lisää insuliinin erityistä?

Insuliinilla on antikatabolinen ja lihasglykogeenin synteesiä stimuloiva vaikutus, mutta sen rooli proteiinisynteesin stimuloinnissa ei ole selvä. However, a growing body of evidence suggest that insulin is simply permissive for muscle protein anabolism. More practical evidence was provided by Koopman et al. Amerikkalainen elintarvike- ja lääkeviranomainen FDA on lisännyt orlistaatti-laihdutusvalmisteen mahdollisia terveyshaittoja aiheuttavien lääkkeiden listalle. Suomessa orlistaattia on käsikaupassa myytävässä Alli-lääkkeessä ja reseptillä saatavassa Xenicalissa. Viranomaiset tutkivat nyt, voivatko nämä tuotteet aiheuttaa käyttäjilleen maksavaurioita.