Cabana ieftina brasov

30.07.2018OffByadmin

List cabana ieftina brasov Top Websites Like Cabana-piatra-mare. 13km de la zarnesti, cabana plaiul foii, va ofera servicii de cazare, restaurant si sala de conferinte. 60 locuri cazare in 20 camere variate, terasa, restaurant si sala de conferinte. 2, in partea de sus a statiunii straja, langa vechea cabana straja.

1070 m, în masivul postăvarul, în apropierea cabanei trei brazi, din zona staţiunii predeal, jud. 1350m, pe traseul predeal – clăbucet – cabana gârbova – azuga, este cel mai important obiectiv turistic din valea prahovei, județul prahova, aflat în munții baiului, obiectiv pe care nu ar trebui să-l ratați în călătoriile montane. 10 km de orasul piatra neamt pe drumul national dn15c la intrarea in dobreni, amplasata intr-o zona de relaxare, departe de aglomeratia orasului, de unde inspirati aerul curat al padurii si va bucurati de un rasarit in mijlocul naturii. 2015 in hoteluri din statiunea mamaia, olimp, neptun, eforie sud si nord, saturn si costinesti.

3 stele la crivaia, valiug, langa lacul valiug. 3 stele in camere spatioase si servicii de calitate. 15 va asteapta sa vedeti ce inseamna o gazda ospitaliera si un turism de calitate. 2008 iar în anul 2013 am inaugurat ferma agroturistică floare de maceș, prima fermă cu cazare din românia, pe care le puteti închiria în scop turistic acestea fiind construcții curate, luminoase și spațioase. 1520 m altitudine, sub turnurile podragului. 20 de camere largi si spatioase dintre care, teren de fotbal acoperit, sauna, parcare, bar, sala de conferinte.